• Agrimarvas Title text 1
  Content text...
 • Agrimarvas Title text 1
  Content text...
 • Agrimarvas Title text 1
  Content text...
 • Agrimarvas Title text 1
  Content text...

SC Agrimarvas SRL, Iasi, inca din anul 2000, anul infiintarii, si-a propus sa vina in intampinarea partenerilor sai, fermierii, cu solutii noi, adaptate, sigure atat pentru utilizator cat si pentru mediul inconjurator.

 

Oferim alaturi de angajamentul nostru  in satisfacerea cerintelor fermierilor, solutii pentru fiecare cultura inca de la inceput, prin ingrasaminte,  semintele certificate ale partenerilor nostri, produse de protectia plantelor adaptate si  in conformitate cu legisaltia UE in vigoare, precum si consultanta tehnica prin specialistii nostrii si a partenerilor nostri.

 

Doriti profesionalism, solutii, ingrasaminte, seminte, produse de protectia plantelor, consultanta tehnica de specialitate ne gasiti AICI.

 

Ne dorim si vom reusi sa ramanem aceeasi parteneri de incredere pentru dumneavoastra clientii nostri cat si pentru furnizorii nostri alaturi de care am evoluat an de an.

 

Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra (clientul nostru) precum si pentru a optimiza perioada de livrare, economisind astfel timpul, va aducem o noutate in domeniu - Formularul de comanda.