Conditii de utilizare

Bine ati venit pe site-ul Agrimarvas
Acest site web a fost conceput cu scopul de a furniza informatii de ordin general despre compania Agrimarvas si despre produsele si serviciile sale.
Acest site se poate folosi cu conditia respectarii prezentilor Termeni si Conditii de utilizare.


Acceptarea acestor termeni si conditii

Va rugam sa acordati cateva minute lecturii atente a acestor termeni si conditii. Accesul la acest site, cat si utilizarea sa, implica acceptarea tacita de catre Dvs si conformarea cu aceste conditii de utilizare.
Daca nu doriti sa va conformati acestor conditii si sa le respectati, nu aveti dreptul de acces pe site, dreptul de utilizare sau descarcare a informatiilor care se gasesc pe acest site.


Aceste conditii sunt susceptibile de a se schimba

Agrimarvas isi rezerva dreptul de a actualiza sau de a modifica aceste conditii de utilizare in orice moment fara nici o prevenire. Utilizarea de catre Dvs a site-ului in urma unei asemenea actualizari implica acceptarea tacita a noilor conditii, precum si respectarea lor. Acesta este motivul pentru care va recomandam consultarea acestor conditii la fiecare utilizare a site-ului. Prezentele conditii de utilizare au fost pentru ultima data revizuite la 28 februarie 2009.


Drepturi de autor (copyright) si licenta limitata

Toate informatiile disponibile pe acest site

Tot ceea ce vedeti sau auziti pe acest site (" Continutul") , de pilda, toate textele, fotografiile, ilustratiile, graficele, clipurile audio, clipurile video, si clipurile audio-vizuale sunt protejate de legislatia Statelor Unite ale Americii cu privire la drepturile de autor , precum si de catre toate tratatele internationale aplicabile in materie.
Drepturile de autor si copyright care se refera la Continut sunt proprietatea grupului Agrimarvas, a uneia din societatile afiliate, sau a unor terti care au cedat licente pentru materiale catre Agrimarvas. Continutul complet al acestui site este protejat de copyright ca opera colectiva , conform cu legislatia Statelor Unite si cu tratatele internationale aplicabile in materie de drepturi de autor si copyright si compania Agrimarvas este singura care detine drepturile corespondente de a selectiona, coordona, aranja, ameliora, completa, modifica, sau sterge informatiile care fac parte din continut

Aveti dreptul de a descarca, salva, imprima si copia anumite parti ale Continutului acestui site, cu conditia:

Cu exceptia celor indicate in mod expres mai sus, descarcarea Continutului acestui site nu confera nici un drept, nici un titlu privitor la Continutul descarcat. Cu exceptia unei autorizari limitate, si neexclusive de utilizare a acestui site web, rezultand in mod expres din prezentele conditii de utilizare , nici o conditie inclusa in aceste conditii de utilizare sau in acest site web nu ar trebui interpretat ca un drept de exploatare , fie el implicit sau altfel exprimat, a unui drept sau o licenta a drepturilor de autor sau de copyright, sau de marca inregistrata, de brevet sau de orice alt drept de proprietate intelectuala apartinand Agrimarvas sau oricarui alt tert .


Marci inregistrate

Toate marcile produselor sau serviciilor, precum si semnele distinctive si logourile afisate pe acest site web ("Marcile") care sunt depuse sau inregistrate sau nu sunt inregistrate apartin Agrimarvas , uneia din societatile sale afiliate, sau unor terti care si-au cedat drepturile de licenta ale Marcilor catre Agrimarvas sau catre una din societatile afiliate.

Cu exceptia celor indicate in mod expres in Conditiile de utilizare , este interzisa reproducerea , afisarea, sau utilizarea de orice alta maniera a oricarei alte Marci fara a fi obtinut in prealabil acordul scris al Agrimarvas.


Protejarea informatiilor cu caracter personal

In ceea ce priveste protejarea informatiilor cu caracter personal si a vietii particulare, va invitam sa consultati Nota referitoare la viata particulara a Agrimarvas.


Informatii cu privire la terti

Anumite informatii, articole si alte materiale disponibile prin intermediul acestui site sunt furnizate catre Agrimarvas de terti, de pilda servicii de informatii sau servicii legate de cotarea actiunilor la Bursa. In masura in care estimam ca este posibil, originea informatiilor si materialelor provenite de la terti este identificata. Aceste informatii si materiale sunt furnizate cu unicul scop de a servi intereselor si confortului Dvs. Agrimarvas isi declina orice raspundere cu privire la aceste informatii si materiale sau cu privire la furnizorii acestor informatii, sau cu privire la actualitatea, corectitudinea, sau fiabilitatea acestora. Agrimarvas isi declina orice raspundere cu privire la folosirea informatiilor sau materialelor furnizate de terti.


Legaturi catre alte site-uri

Acest site contine hiperlinkuri catre site-uri web , care nu sunt exploatate de catre Agrimarvas . Aceste hiperlinkuri sunt furnizate cu scop informativ si nu implica nici o recunoastere sau raspundere privitoare la materialul continut de aceste site-uri web ale unor terti si nici o relatie cu operatorii acestor site-uri.Agrimarvas nu controleaza aceste site-uri web si nu e in nici un fel raspunzatoare de continutul lor. Accesati si utilizati aceste site-uri pe propria Dvs raspundere.


Informatii referitoare la produse

Orice informatie continuta de site sau la care se face referire este destinata doar prezentarii companiei Agrimarvas , precum si a produselor si serviciilor acesteia, si nu poate fi interpretata altfel. Pentru a obtine sfaturi specifice sau legate de modul de folosire a produselor si serviciilor noastre, va rugam sa contactati direct compania Agrimarvas.Persoanele care intentioneaza sa foloseasca un produs pentru protejarea culturilor sau a semintelor trebuie sa citeasca si sa urmeze instructiunile care apar pe ambalajul si eticheta produsului si sa se conformeze legislatiei si reglementarilor in vigoare cu privire la utilizarea acelui produs. Inaintea folosirii oricarui produs fitosanitar, asigurati-va ca e inregistrat in tara Dvs.


Disponibilitate pe plan mondial

Din pricina legislatiei si reglementarilor diferite de la o tara la alta, anumite produse sunt disponibile in anumite tari si nu sunt in altele.Acest site contine referinte, sau referinte incrucisate, cu privire la produse, programe, servicii ale Agrimarvas care sunt disponibile in tara dumneavoastra Consultati reprezentantul Agrimarvas local sau contactati Agrimarvas daca aveti intrebari cu privire la disponibilitatea unor produse, programe sau servicii in tara Dvs.


Dreptul de a modifica acest site web

Agrimarvas isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul cat si functionalitatea acestui site web in orice fel, sau de a limita accesul la acest site web, sau de a inchide acest site web in orice moment pentru orice motiv pe care il va considera oportun, fara notificare prealabila, si nu va fi cu nimic raspunzatoare de posibilele consecinte ale unor asemenea schimbari.


ACEST SITE NU CONTINE OFERTE COMERCIALE SAU DE ACTIUNI

Informatiile continute de acest site nu constituie si nici nu ar trebui considerate o oferta sau invitatie de a investi sau de a face in orice alt fel comert cu actiunile Agrimarvas sau alte titluri Agrimarvas.
Nu se face nici o asemenea oferta sau invitatie, si nici nu e solicitata. Pretul actiunilor si randamentul acestor actiuni pot varia oricand, fie ca e vorba de crestere sau de scadere, iar potentialii investitori trebuie sa fie constienti ca performantele trecute nu dau in mod necesar informatii despre performantele viitoare. E recomandabil ca orice investitor potential sa primeasca sfaturi din partea unor consilieri financiari independenti inaintea oricarei decizii de investitie.


Declaratii privind viitorul

Site-ul nostru web poate sa contina declaratii cu privire la viitor- de pilda declaratii care nu se bazeaza pe fapte istorice, inclusiv declaratii care se bazeaza pe opiniile si asteptarile noastre. Aceste declaratii se bazeaza pe planificarea in curs, pe estimari si proiecte, de aceea cititorii nu trebuie sa ii acorde o incredere excesiva sau inadecvata.Aceste declaratii implica riscuri si incertitudini inerente, multe dintre care sunt in afara domeniului de control al Agrimarvas. Printre documentele de inregistrare depuse la Comisia Americana de titluri si tranzactii(U.S. Securities and Exchange Commission) am identificat anumiti factori susceptibili de a transforma rezultatele reale in altele decat cele asteptate. Declaratiile cu privire la viitor nu sunt valabile decat in momentul in care sunt facute, si nu avem nici o obligatie de actualizare a acestora astfel incat sa reflecte noile informatii sau evenimente viitoare.


Excluderea garantiei Agrimarvas

Acest site web poate furniza informatii dupa disponibilitati, fara nici un fel de garantie. In masura in care este posibil si legea o permite, Agrimarvas si societatile afiliate nu dau nici o garantie, expresa, tacita sau statutara, si mai ales nici o garantie implicita a posibilitatii de comercializare, a unei utilizari specifice sia non-violarii drepturilor. Agrimarvas nu constituie nici o garantie si nici nu garanteaza ca acest site web va fi disponibil in orice moment sau in orice loc sau ca operatiunile sale vor fi neintrerupte sau fara erori. Agrimarvas nu constituie garantii si nici nu garanteaza faptul ca acest continut nu este lipsit de virusi, sau de alte coduri susceptibile de a avea proprietati contaminante sau distructive. Chiar daca Agrimarvas a facut si va continua sa faca eforturi mari pentru a furniza informatii precise si actualizate, informatia publicata pe acest site web poate fi incompleta sau depasita si poate contine inexactitati sau erori tipografice , Agrimarvas nu furnizeaza nici o garantie cu privire la utilizare, validitate, exactitate, caracter actual sau fiabilitate a acestui site web sau a oricarei informatii publicate pe acest site web, sau cu privire la rezultatul utilizarii.


Limitarea raspunderii

Utilizarea acestui site web se face pe propria Dvs raspundere. In nici o imprejurare Agrimarvas, filialele sale, sau oricare administrator director, sau agent nu poate fi facut responsabil de orice pierdere sau dauna directa sau indirecta provocata de accesul la site sau legata de acces, de utilizarea sau lipsa aptitudinii de utilizare a acestui site web sau de increderea Dvs fata de informatiile furnizate de acest site. Agrimarvas nu poate fi facuta responsabila de erorile sau omisiunile posibile din continutul acestui site.

Aceasta se aplica la orice referinta la produsele si serviciile furnizate de Agrimarvas, Aceasta constituie o limitare globala a raspunderii care se aplica tuturor acestor pierderi si daune de orice fel, fie ele directe sau indirecte, generale, speciale, accidentale, consecutive, exemplare sau altele, inclusiv pierderea de date, de venituri sau beneficii. Aceasta limitare a responsabilitatii este aplicabila in orice caz, fie ca presupusa raspundere e bazata pe un contract, pe neglijenta, prejudiciu, raspunderea stricta sau cauzala, sau agravata sau pe orice alta baza , chiar daca un reprezentant autorizat al Agrimarvas sau al unei din filiale a fost avizat sau ar fi trebuit sa stie de asemenea posibile daune.

Anumite tari sau subdiviziuni politice ale anumitor tari nu autorizeaza limitarea raspunderii asa cum e ea stabilita mai sus, de asemenea maniera ca o asemenea limitare nu va poate fi opozabila. Daca o parte a acestei limitari a raspunderii nu e valabila sau sau se dovedeste ca dintr-un motiv sau altul nu va e opozabila, raspunderea cumulata a Agrimarvas si/sau a filialelor sale pentru cazuri care, altfel, ar fi supuse unei limitari a raspunderii nu poate depasi suma totala echivalenta de 100 dolari SUA.($100.00)


Acord complet

Prezentele Conditii de utilizare constituie acordul complet intre Dvs si Agrimarvas cu privire la accesul pe site si la utilizarea acestuia.